Despre noi

Aplicator autorizat al sistemelor de pardoseli UCRETE cu experienta concreta in santier încă din 2008

O echipa cu vechime, antrenata si experimentata care a realizat sute de proiecte si mii de metri pătrați de pardoseli UCRETE in diverse domenii industriale. Am răspuns prezent la diversele cerințe pentru pardoseli industriale speciale, le-am realizat si acum suntem nerăbdători sa va putem demonstra asta si dvs. prin numeroase referințe pentru fiecare caz in parte.

Colaborăm și executăm pardoseli industriale atât pentru marile companii multinaționale din Romania sau din afara tării cât si pentru companiile cu capital integral românesc mari, medii si mici – pentru fiecare am gasit până în prezent si cu siguranță vom putea găsi și în viitor, de fiecare data, calea de mijloc pentru ca beneficiarii noștri sa profite de tehnologia avansata a sistemelor de pardoseli din portofoliu, dar, în același timp, să putem oferi soluții adecvate, funcționale, eficiente dar și economice care să se muleze perfect pe dorințele, pretențiile și cerințele clienților noștri.

Consultanță și montaj pardoseli industriale: Ucrete, beton poliuretanic, rășini sintetice

Alegerea pardoselii adecvate este o decizie complexă, ce reprezintă un compromis între criteriile de performanță actuale și viitoare, constrângerile privind costul și timpul de instalare și eventual alte cauze specifice fiecărui proiect în parte.

O pardoseală specificată corespunzătore va crea un mediu de lucru mai luminos, mai curat, mai sigur și mai atractiv. Selectarea unui tip de pardoseală neadecvat poate cauza deteriorarea prematură a suprafeței pardoselii cu efecte negative imediate în activitatea de menținere corectă a igienei, respectarea standardelor de calitate asumate, aspect necorespunzător și nefuncțional al suprafețelor cu pardoseli dar și perturbări în fluxul de producție și apariție mai multor riscuri pentru securitatea angajaților și chiar accidente de muncă. O pardoseală deteriorată va determina necesitatea întreținerii frecvente, cu eforturi mai mari și apoi obligativitatea refacerii timpurii a respectivei suprafețe care determină întreruperea sau fragmentarea activității de producție și care generează invitabil viitoare pierderi însemnate de producție, adică concret cheltuieli mult mai mari și implicit diminuarea drastică a profitului dvs.

In segmentul industrial pardoselile trebuie să fie rezistente la traficul specific zonei pentru perioade lungi de timp (zeci de ani), să corespundă 100% condițiilor de exploatare din spațiile unde vor fi montate (umiditate, atacuri chimice, temperaturi, regim de mentenanță), rezultând suprafețe continue (fără rosturi) ușor de curățat şi întreținut, antiderapante dar cu un aspect plăcut (decorativ) menținut pe toată durata de viață a pardoselii.

În spațiile publice (spitale, școli, hoteluri, restaurante, spații de birouri, etc.) pardoselile trebuie să fie decorative în deplin acord cu design-ul spațiilor unde se instalează dar să fie şi rezistente traficului specific (pietonal sau mărfuri), să poată fi curățate cât mai simplu, eficient şi repede contribuind astfel la menținerea unui climat plăcut şi sănătos.

Constructama Alba oferă soluții personalizate și durabile în aplicarea pardoselilor pentru industria alimentară, inclusiv pentru fabrici de lapte, procesare a cărnii, panificație, ape minerale, îmbuteliere de bere, îmbuteliere de sucuri și ambalare a alimentelor.

Constructama Alba – Instalator pardoseli industriale

Pentru fiecare din aceste pardoseli sunt definitorii trei aspecte (etape) principale ce se cer analizate cu mare atenție înainte de a lua decizia finală:

  • Analiza exactă a tuturor cerințelor pentru pardoseala respectivă şi alegerea produsului care satisface în cea mai mare măsură toate nevoile identificate din toate punctele de vedere;
  • Alegere unor materiale de calitate de la producători cu experiență care au dovedit în timp acest lucru şi pot prezenta garanții reale şi documentații complete conform normativelor în vigoare;
  • Montajul profesional, respectând exact condițiile cerute şi etapele clar menționate de producător precum şi materialele şi echipamentele folosite la instalare.

Încă din faze incipiente ale unor proiecte noi putem oferi și consultanță în alegerea sistemelor de pardoseli adecvate, consultanță asistată și de la producătorul și furnizorul nostru BASF, dar suntem la fel de pregătiți și disponibili și pentru cazurile în care sunt necesare lucrări de renovare și refacere pardoseli.

Vă promitem că împreună vom încerca întotdeauna să găsim cele mai eficiente soluții, respectând în totalitate cerințele de funcționalitate, calitate, design, optimizare și confort astfel ca și latura economică (costurile) să fie în limita bugetului alocat de fiecare beneficiar în parte.

Obiectivele noastre sunt ambițioase şi nu pot fi îndeplinite decât alături de parteneri de nădejde ce pot furniza soluții complexe, profesionale şi garantate. Avem onoarea şi șansa să colaborăm cu liderul mondial în domeniul chimiei industriale BASF şi rezultatele colaborări noastre sunt materializate în mai multe proiecte finalizate, pe diverse domenii de activitate ce pot fi utilizate oricând ca referințe pentru cei interesați.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.