Tipuri de pardoseli UCRETE

Sisteme de pardoseli UCRETE

Informații complete despre sistemele de pardoseli UCRETE se pot găsi in detaliu descărcând broșura de aici

  1. Cum acționează Ucrete UD200?

Tehnologie cu rășină poliuretanică unică, cu rezistență excepțională la agenți chimici agresivi, temperaturi ridicate și trafic intens. Ucrete UD200 are o suprafață ușor texturată (R11 conform DIN 51130) care asigură o pardoseala sigură și atractivă în medii umede. Aceasta poate fi repusă în funcțiune după 5 ore de la turnare la 10° C.

Ce face Ucrete UD200 o soluție unică?

UD200 combinând durabilitatea, viteza de vindecare și ușurința de curățare cu o rezistență la temperaturi de până la 150 °C reprezintă o ofertă unică care satisface cerințele industriei alimentare și băuturilor.

Ucrete UD200 satisface cerințele clienților în diverse sectoare industriale unde sunt necesare pardoseli igienice solide

Pardoselile Ucrete UD200 sunt dense și impermeabile, oferind un finisaj ideal pentru toate aplicațiile in medii umede din industria alimentară și a băuturilor, industria farmaceutică și chimică și ori de câte ori este necesară o pardoseala igienică robustă.

Pardoselile UD200 Ucrete sunt tolerante la umezeala substratului și prezinta întărire rapidă, facilitând astfel menținerea programelor de construcții strânse și reducând timpul necesar aplicațiilor de renovare.

Combinația dintre rezistența la temperatură, rezistenta chimică, impact și rezistență la uzură, asigură o durabilitate ridicata pentru o pardoseala UCRETE specificată corect.

Pardoselile Industriale UCRETE sunt folosite pe scara larga la nivel global, de peste 50 de ani, multe dintre pardoselile vechi fiind inca in functiune..

  1. Ucrete HF60 RT & HF100 RT  – Fisa Tehnica

Similar UD 200 rugozitatea suprafeței R10-R11 conform DIN 51130

  1. Ucrete MF Fisa tehnica

Cum acționează Ucrete MF?

Tehnologie de rășină poliuretanică unică, cu rezistență excepțională la agenți chimici agresivi, solvenți și trafic intens – este Ucrete MF. Ucrete MF are o suprafață netedă (R10 conform DIN 51130) care asigură o podea sigură și atractivă în medii uscate și curate.

Ce face Ucrete MF o soluție unică?

Combinația de rezistente la substanțe chimice, durabilitate, estetică și ușurința de curățare a sistemului UCRETE MF, reprezintă o ofertă unică ce satisface cerințele pentru medii curate în industria  chimica, alimentară și farmaceutică.

Ucrete MF satisface cerințele clienților în diferite sectoare industriale unde sunt necesare pardoseli igienice solide

Pardoselile Ucrete MF sunt dense și impermeabile, oferind un finisaj ideal pentru toate aplicațiile uscate din industria alimentară, farmaceutică, chimică  și ori de câte ori este necesară o pardoseala robustă si ușor de curățat.

Pentru zonele de procesare in care se manipulează solvenți sau pulberi organice fine, sau în zonele în care sunt manipulate dispozitive electronice sensibile, exista disponibilă o versiune antistatica UCRETE MF 40 AS.

Pardoselile  Ucrete MF sunt tolerante la umezeala substratului și la întărirea rapidă, facilitând menținerea programelor de construcții stricte și reducând timpul necesar aplicațiilor de renovare.

Combinația dintre rezistența la temperatură, rezistenta chimică, impact și rezistență la uzură, asigură o durabilitate ridicata pentru o pardoseala UCRETE specificată corect.

Pentru zonele de manipulare a solvenților sau pulberilor organice fine o versiune antistatică UCRETE DPAS, este disponibila .

Pardoselile Industriale UCRETE sunt folosite pe scara larga la nivel global, de peste 50 de ani, multe dintre pardoselile vechi fiind inca in functiune..

  1. Ucrete MTFisa tehnica

Cum lucrează Ucrete MT?

La baza Ucrete MT stă o tehnologie unică pe bază de răşină poliuretanică pentru condiţii grele de lucru, cu rezistenţe excepţionale la substanţe chimice agresive, temperaturi ridicate şi trafic greu.

Ucrete MT are o suprafaţă uşor profilată pentru a oferi siguranţă în exploatare în medii umede

O selecţie atentă a materiei prime şi folosirea unui număr limitat de aplicatori specializaţi, asigură o instalare optimă a pardoselii şi o durată de viaţă îndelungată.

Ce face din Ucrete MT o soluţie unică?

Sistemul Ucrete MT asigură o combinaţie de caracteristici, începând cu întărirea rapidă, uşurinţă în igienizare, şi culminând cu rezistenţă la toata gama de agenţi chimici întâlniţi în Industria Alimentară.

Ucrete MT îndeplineşte cerinţele clienţilor dintr-o gamă variată de industrii, acolo unde sunt solicitate pardoseli igienice robuste.

Pardoselile Ucrete MT sunt dense şi impermeabile, furnizând o suprafaţă ideală pentru toate procesele desfăşurate în medii umede, în industria alimentară, a îmbutelierii băuturilor, industria farmaceutică şi chimică, sau oriunde este solicitată o pardoseală igienică şi durabilă.

Pardoselile Ucrete MT sunt tolerante la umiditatea din stratul suport, iar întărirea rapidă permite scurtarea timpului de repunere în folosinţă, reducând astfel timpul de indisponibilitate a spaţiului în proiectele de reabilitare.

Acest cumul de rezistenţe la temperaturi, chimicale, impacturi şi abraziune, permit pardoselilor Ucrete MT aplicate corect, să aibă o durată de viaţă îndelungată.

La o analiză corectă a riscurilor de igienă, a celor de accidentare şi a costurilor de management al timpului de indisponibilitate în cazul pardoselilor ce trebuie reparate, este evident că Ucrete MT are cel mai bun raport calitate/preţ, întrucât are o durată îndelungată de viaţă.

Alte link-uri cu informatii utile de la producator:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.