Sisteme de pardoseli din răşini sintetice

Sistemele de pardoseli din Răşini Epoxidice –  sunt produse ce se aplică în stare lichidă sau vâscoasă pe suportul pregătit în prealabil rezultând suprafeţe continue (fără rosturi) ce devin monolitice cu suportul pe care se aplică. Ca furnizor de materiale şi soluţii am Soluţiile şi produsele BASF în domeniul pardoselilor industriale sunt disponibile pentru diverse domenii, conform cu următoarele brand-uri :

 • MASTERTOP – o gamă vastă de răşini sintetice epoxidice şi poliuretanice pentru cele mai performante pardoseli industriale şi nelimitate soluţii în domeniul pardoselilor decorative de interior şi exterior.
  Acceseaza aici: Link către produse
 • MASTERSEAL – sisteme de impermeabilizare manuală şi mecanizată pentru acoperiri de suprafeţe la sistemele de pardoseli pentru parcări auto, atât la interior cât şi la exterior, decorative şi cu marcaje.
  Acceseaza aici: Link către produse

Pardoseli epoxidice

Aceste pardoseli sunt preferate în spaţii care necesită un nivel ridicat de igienă şi curăţenie, cu trafic intens. Aplicate conform cerintelor, acestea oferă o suprafaţă plană şi nivelată, fără rosturi sau spaţii neacoperite corespunzător. Pardoselile epoxidice sunt sunt ideale pentru spaţiile cu solicitări mecanice mari, cum ar fi cele din industria alimentară, laboratoare, în domeniul , hotelier, medical şi în magazine comerciale, showroom-uri, instituţii publice.

Avantajele pardoselilor epoxidice:

 • Disponibile într-o gama diversificata de culori și finisaje, pardoselile se pot personaliza creativ
 • Aspectul final al pardoselii poate varia, astfel el poate reda aspecte ca: lucios, mat, insertii cu sclipici sau stralucitor
 • Preţul este comparabil cu cel al altor opţiuni de pardoseli
 • Au proprietatea de a fi impermeabile, izolând complet suportul pe care sunt aplicate
 • Pardoseala epoxidică este caracterizată prin absenţa rosturilor
 • Aceste suprafețe au o rezistență ridicată la zgârieturi și impact.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.